VIDEO: doelgebied Hart bekogeld met glasscherven tijdens Old Firm

Rangers FC heeft zondagmiddag een 1-2 nederlaag geleden in The Old Firm. De supporters van The Gers lieten zich vlak voor rust van hun slechtste kant zien, door glasscherven in het doelgebied van Joe Hart te gooien.

De sluitpost van Celtic werd bij aanvang van de tweede helft getrakteerd op een doelgebied vol met glasscherven. Daardoor begon de tweede helft een paar minuten later.

Glasscherven in het doelgebied van Joe Hart (TEKST GAAT VERDER ONDER DE TWEET)

Rangers FC begon uitstekend aan de beladen stadsderby. Aaron Ramsey opende al na drie minuten de score. Celtic kwam echter met een snel antwoord. In de zevende minuut zorgde Tom Rogić voor de gelijkmaker. Op slag van rust maakte Cameron Carter-Vickers de winnende treffer.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl