"Dacht Weghorst dat zijn goal tegen Georgië de beslissende in de WK-finale was"

Wim Kieft moet in zijn column in De Telegraaf lachen om Oranje-spits Wout Weghorst. "Of is het Wouter? Als je dat hoort van Memphis Depay, dan denk je direct aan de kleedkamerhumor. Hoe ze in zo’n team met elkaar omgaan. Zo’n jongen als Weghorst moet je in je team hebben. Dat is goed voor de sfeer. Reken maar dat sommigen hem na afloop hebben gevraagd of Woutertje misschien dacht dat zijn doelpunt tegen Georgië de beslissende goal in de finale van het WK was. Of ze hebben de gek met hem gestoken met dat juichen als een leeuw. Zo werkt het."

wim kieft over wout, wouter weghorst

Luuk de Jong

"Aan de andere kant heeft hij diezelfde jongens allemaal verbaasd en hun respect gewonnen als voetballer. Hij werkt zich een slag in de rondte en doet wat hij moet doen. Ook scoren. Tegen Georgië was het gewoon een goede goal, na een goede loopactie van hem en een gevoelig steekballetje van Depay. Het is gewoon heel knap om vanuit het niets jezelf in de basis te knokken voor het EK. Het ziet er niet gepolijst uit, maar hij is wel beweeglijker dan Luuk de Jong. De afstand moet niet te groot zijn, dan kruipt hij altijd op het juiste moment achter zijn man en in scoringspositie. Dat is een grote kwaliteit van hem en daarop moet je Weghorst gebruiken als medespeler."

Donyell Malen

"Dit alles neemt niet weg dat Donyell Malen voor mij een betere spits is voor het Nederlands elftal dan Weghorst. Zoals ik ook vind dat een 4-3-3-systeem beter is voor Oranje dan het 5-3-2 waar bondscoach Frank de Boer voor kiest. Zeker in de groepsfase waarin Nederland drie thuiswedstrijden speelt en het spel moet maken tegen mindere tegenstanders als Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië. Dan heb je meer kans met 4-3-3 en dat is gemakkelijk in te vullen met Depay, Malen en Steven Berghuis in de voorhoede."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl