Feyenoord-icoon heeft twijfels bij Rotterdammers: "In huidige vorm doen ze niet mee voor de titel"

Feyenoord staat er, vlak voor de winterstop, goed voor in de Eredivisie. De Rotterdammers spelen donderdagavond de inhaalwedstrijd tegen SC Cambuur in de Eredivisie en kunnen bij een overwinning op gelijke hoogte komen met koploper PSV. Clubicoon Rinus Israël heeft zijn twijfels bij de titelkansen van Feyenoord en gelooft niet dat de Rotterdammers zomaar mee gaan doen om het landskampioenschap: "Er zijn hele goede spelers vertrokken en tot op de dag van vandaag hebben hun vervangers niet bewezen dat ze hetzelfde niveau hebben", vertelt de voormalig speler van Feyenoord in De Telegraaf.

In Rotterdam vertrokken afgelopen zomer diverse sterkhouders, waaronder Luis Sinisterra, Fredrik Aursnes en Tyrell Malacia. Feyenoord haalde ter vervanging onder anderen Javairô Dilrosun en Quinten Timber naar Rotterdam. Israël ziet dat de Rotterdammers niet de enige zijn die kwaliteit hebben ingeleverd afgelopen zomer: "Ajax worstelt met hetzelfde probleem. De betere voetballers zijn weg en het spel is nog lang niet zo goed als vorig jaar", stelt de 47-voudig voormalig international van Oranje. Israël kan wel genieten van zomeraanwinst David Hacko en diens partner centraal achterin, Gernot Trauner: "Die Oostenrijker (Trauner, red.) vind ik echt heel goed en met die grote Hancko ernaast heeft Feyenoord een verdediger die ook nog een goede pass heeft", aldus Israël over het tweetal dat hem wel kan bekoren. 

Israël is van mening dat de slechte vorm waar Ajax in verkeert momenteel de reden is voor de spanning in de Eredivisie: "Voor de competitie is het prachtig wat er nu gebeurt. Al zegt dit natuurlijk wel wat over het gebrek aan kwaliteit bij Ajax", aldus de clubicoon van de Rotterdammers. "Ik heb de laatste wedstrijd niet gedacht dat we (Feyenoord, red.) in deze vorm meedoen om het kampioenschap. Iedereen ziet echter dat Ajax verzwakt is en puur qua resultaat is voor Feyenoord goed gelopen in het eerste half jaar", aldus Israël, die de Rotterdammers Europees zag overwinteren en daarnaast bovenin mee ziet doen in competitieverband. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl