FC Twente-fans bekogeld met bekers vol urine vanuit uitvak FC Utrecht

Opmerkelijk nieuws vanuit Twente. Tijdens de wedstrijd tussen FC Twente en FC Utrecht (1-0) zijn fans van de thuisploeg namelijk vanuit het uitvak bekogeld met bekers vol urine. FC Twente denkt aan passende maatregelen tegen de uitsupporters en het eigen uitvak.

Supporters van FC Twente die in de vakken 123 en 124 zaten, kregen tijdens de wedstrijd allerlei rotzooi naar hen gesmeten. Vanuit het uitvak zouden aanhangers van FC Utrecht bekers vol urine en bier naar beneden hebben gegooid, waarna fans van hun plek werden gedreven en sommigen zelf naar huis vertrokken.

Naar aanleiding van het incident publiceerde FC Twente een statement op de clubsite. Zo schrijft het dat 'het duidelijk moge zijn dat FC Twente passende maatregelen gaat nemen tegen FC Utrecht.' Daarnaast worden de camerabeelden zo snel mogelijk met FC Utrecht gedeeld, zodat de club daders kan identificeren en straffen.'

Naast de passende maatregelen denkt FC Twente nog aan andere oplossingen. Zo kijkt de club naar het plaatsen van een net voor het uitvak.

Feyenoord-doelman vertrekt