Ryan Babel over Virgil van Dijk: "Hij heeft wel degelijk een zwakte"

Liverpool plaatste zich woensdag ten koste van Bayern München voor de kwartfinale van de Champions League. Eén van de spelers die dit mogelijk maakte was Virgil van Dijk, die in bloedvorm verkeert en goed was voor één doelpunt tegen de Duitsers. Ryan Babel, teamgenoot van Van Dijk bij Oranje en ex-speler van Liverpool, is net zo lovend over de verdediger als de rest van de wereld. Toch ziet de aanvaller van Fulham wel een zwakte bij hem.

Zwakte

“Virgil heeft zich zeker ontwikkeld in de afgelopen jaren. Ik denk dat hij nog steeds dertig procent beter kan worden. Soms heb ik het gevoel dat hij nog op zeventig procent speelt. Hij kan zoveel meer, bijvoorbeeld zo snel worden als hij zelf wil”, zegt Babel in gesprek met The Times. “Hij heeft wel degelijk een zwakte. Maar ik ga niet zeggen wat dat is. Ik denk dat niemand zich daar in de Premier League van bewust is.”

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl