Hansi Flick vertrekt na dit seizoen bij Bayern München

Bayern München moet op zoek naar een nieuwe trainer. Hansi Flick heeft te kennen gegeven na dit seizoen te willen vertrekken bij de Duitse grootmacht. Dit ondanks zijn tot 2023 doorlopende contract. 

De positie van Flick stond al langer onder druk in München. De trainer heeft een ogenschijnlijk slechte band met sportief directeur Hasan Salihamidzic. Zelf ontkende Flick na de Champions League uitschakeling tegen Paris Saint-Germain dat er een slechte band zou zijn. Hij hield wel de deur op een kier voor een eventueel vertrek komende zomer. Bayern zelf plaatste kort daarna een statement waarin stond dat Flick niet zomaar kan vertrekken. 

Na de wedstrijd van zaterdag tegen VfL Wolfsburg kwam de succestrainer met duidelijkheid. "Ik heb de club deze week verteld dat ik mijn contract aan het einde van het seizoen wil beëindigen", vertelde Flick bij Sportschau. "De club weet het en de spelers ook. Ik wilde dat ze het nieuws van mij zouden horen." Flick staat sinds november 2019 aan het roer in München en won sindsdien het Duitse landskampioenschap, de beker, supercup, Champions League, Europese Supercup en het WK voor clubteams. 

Flick wordt al enige tijd genoemd als mogelijke opvolger van Joachim Löw, die na het Europees Kampioenschap van komende zomer vertrekt als bondscoach van Duitsland. "De DFB is een optie waar iedere coach altijd aan denkt", zo zei Flick er zelf over. Voorlopig moet de oefenmeester zich richten op het afsluiten van het seizoen met Bayern München, dat op weg is naar de negende titel op rij in Duitsland. De voorsprong op nummer twee RB Leipzig is zeven punten, met nog vijf wedstrijden te gaan.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl