Vak P woest op directeur Velderman om manier waarop FC Twente mensen ontslaat

Vak P, een groep fanatieke fans van FC Twente, is woedend over de manier waarop hun club personeelsleden heeft ontslagen. De supporters vinden dat algemeen directeur Erik Velderman de reorganisatie van de gedegradeerde club totaal verkeerd heeft aangepakt.

In een Facebookbericht haalt Vak P uit: "De afgelopen week zijn de gevolgen van het beleid van Velderman en van Halst in alle omvang duidelijk geworden. 17 hardwerkende mensen zijn ontslagen om € 1.000.000 op de personeelskosten te besparen. De wijze waarop heeft de media niet gehaald", zo staat er te lezen. "Enkele voorbeelden: een medewerkster uit Hengelo, net aan haar been geopereerd en dus in de ziektewet, krijgt een telefoontje van Velderman dat ze ontslagen is. LAF. Een ander medewerker die ziek thuis zit krijgt een mail dat hij ontslagen is."

'Club geruïneerd'

De tirade gaat nog even verder: "Andere voorbeelden van slecht management zijn, midden in de seizoenskaartverlenging worden het hoofd marketing en het hoofd ticketing ontslagen. Hoe bedenk je zoiets? Wie pakt dit allemaal op? En valt het wel op te pakken door de rest van het personeel? Nee. De club wordt volledig geruïneerd door Van Halst en Velderman. Deze man moet weg, anders hebben wij straks geen club meer! Oprotten met die man!"

Het gehele Facebookbericht: