Valentijn Driessen voorspelt grote problemen voor Ajax: "Die komen van een koude kermis thuis"

Valentijn Driessen voorziet grote problemen voor Ajax, want hoewel de Amsterdammers met 1-0 wonnen van Feyenoord, was het spel zondag zeer matig. In zijn column voor De Telegraaf wijst Driessen de verdediging als grootste probleem aan: "Het lukt Erik ten Hag maar niet om de organisatie goed neer te zetten."

Hij gaat verder: "Bij Ajax blijft de defensieve kwetsbaarheid een onoverkomelijk probleem. Het lukt Erik ten Hag maar niet om een adequate verdedigende organisatie neer te zetten. Het verval in niveau tussen de tweede helft tegen PSV en het laatste uur tegen Feyenoord is veel te groot. Laat Ajax zich verblinden door de drie punten – daar leek het op na afloop – dan komt de koploper deze competitie van een koude kermis thuis. En ook in de Europa League waarin half februari Lille OSC de tegenstander is."

Over Feyenoord is Driessen een stuk positiever: "Feyenoord verdiende de overwinning, want nadat de Rotterdammers de schroom van zich afgooiden waren zij min of meer de baas in de Johan Cruijff ArenA. Met de beste kansen voor Steven Berghuis en invaller Luis Sinisterra.' Het voorzichtige begin was een foute tactische keus van Advocaat. Hij wilde Ajax opvangen op de middenlijn en niet tien meter over de middenlijn op de Amsterdamse helft. Na de 1-0 lieten de elf Feyenoorders dit uitgedokterde plan los en schoven tien meter vooruit. Bijna iedere fatsoenlijke aanval nadien resulteerde in een mogelijkheid.''

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl