Update: 'Wedstrijd #GRAHEL om 22:00 uur hervat', lastige situatie rondom promotiestrijd

De wedstrijd tussen De Graafschap en Helmond Sport is in de eerste helft stil komen te liggen. De scheidsrechter besloot door hevige regenval de westrijd te staken.

UPDATE: Volgens Vincent Schildkamp zal de wedstrijd om 22.00 uur worden hervat. De eerste helft wordt dan uitgespeeld, waarna een rust van vijf minuten volgt.

Mogelijke consequenties

Doordat er nog een aantal clubs in de laatste speelronde vechten voor promotie, is het stilleggen van #GRAHEL een lastige situatie. Het lijkt er namelijk op dat de wedstrijden van NAC (tegen Cambuur), Almere (tegen Jong PSV) en Go Ahead Eagels (tegen Excelsior) ook gestaakt moeten worden. Deze clubs zijn namelijk met De Graafschap in een promotiestrijd verwikkeld.