Wat is het moment van de week?

In de zevende speelronde van de Eredivisie gebeurde weer genoeg. Wij hebben de vier meest opvallende momenten gepakt!

Til zorgt voor winst

Feyenoord kreeg promovendus NEC Nijmegen op bezoek in De Kuip. AL snel stond het 2-0 voor de Rotterdammers en de wedstrijd leek beslist. Echter toonde NEC veerkracht en met nog een kwartier op de klok stonden de Nijmegenaren met 2-3 voor. Toen stond zomeraanwinst Guus Til op en hij zorgde met twee doelpunten voor de definitieve nekslag van de bezoekers. Uiteindelijk won de ploeg uit Rotterdam-Zuid met 5-3.

Drommel blundert

PSV ging zaterdagmiddag op bezoek bij Willem II. Ondanks het vele balbezit en de vele doelpogingen gingen de Eindhovenaren toch ten onder. Een kwartier voor tijd eindigt een schot van Nunnely in het doel na een fout van doelman Drommel. De Eindhovenaren kwamen niet meer tot scoren.

Van Beek scherpt eigen record aan

Sven van Beek scoorde dit weekend zijn achtste eigen doelpunt in de Eredivisie. Hiermee heeft hij zijn eigen record verbroken en met een doelpunt verhoogd. Ditmaal ging een terugspeelbal tegen FC Twente iets te hard in de richting van de doelman. Doelman Mous kon niets meer doen en moest een doelpunt incasseren.

SC Cambuur haalt uit in Rotterdam

Promovendus SC Cambuur wint met 0-4 op bezoek bij Sparta. Na de 9-0 nederlaag van vorige week werd er twee keer gewonnen afgelopen week. In de doordeweekse speelronde werd Heracles Almelo met 2-1 verslagen en zondagmiddag werd met 0-4 gewonnen op het Kasteel.

Feyenoord-doelman vertrekt