Oefenduels Oranje richting EK tegen Georgië en Schotland

Op 28 mei start het trainingskamp van het Nederlands Elftal in Portugal. Daar blijft de selectie van bondscoach tot zaterdag 5 juni, zes dagen voor de start van het EK 2021, ook wel bekend als EUROS 2020. Tijdens het trainingskamp werkt Oranje één oefenduel af. Vlak voor de start van het EK speelt het ook nog een laatste oefenwedstrijd in Enschede.

oefenduels nederlands elftal in aanloop naar ek voetbal 2021, euro2020

Oranje oefent 2 juni tegen Schotland

Op woensdagavond 2 juni neemt het het in het Estádio Algarve in Almancil op tegen Schotland. Schotland staat op plek 44 in de FIFA World Ranking en zit op het EK in Groep D met Engeland, Kroatië en Tsjechië. De sterspelers van de Schotten zijn Andrew Robertson van Liverpool, Kieran Tierney van Arsenal, Scott McTominay van Manchester United, John McGinn van Aston Villa en Billy Gilmour van Chelsea.

Nederland speelde 18 keer eerder tegen Schotland en wist negen duels te winnen. Vier keer speelde het gelijk en vijf keer wist Schotland te winnen. De laatste keer dat de twee landen het tegen elkaar opnamen was in 2017. Toen eindigde de oefenwedstrijd in een 0-1 zege voor Nederland. Toen scoorde Memphis Depay de winnende in de 40e minuut. De grootste overwinning boekte Nederland in 2003. Toen won het met maar liefst 6-0 in een EK-kwalificatieduel. Wesley Sneijder, André Ooijer, Ruud van Nistelrooij (3x) en Frank de Boer zorgde destijds voor de doelpunten.

nederlands elftal oefent tegen schotland op 2 juni in aanloop naar ek

Oranje oefent 6 juni in Enschede tegen Georgië

De laatste wedstrijd voor het EK speelt Nederland op 6 juni. Dan neemt Oranje het in De Grolsch Veste van FC Twente op tegen Georgië, dat niet aanwezig is tijdens het Europees Kampioenschap van dit jaar. Georgië staat op plek 91 van de FIFA World Ranking. 'Grote' namen aan de kant van Georgië zijn Khvicha Kvaratskhelia van Roebin Kazan, Davit Khocholava van Shaktar Donetsk en Giorgi Chakvetadze van Club Brugge.

Eerste wedstrijd Oranje op EK is tegen Oekraïne

Zondagavond 13 juni begint de eerste wedstrijd van het Nederlands Elftal op de EUROS 2020. Dan speelt het om 21:00 uur tegen Oekraïne. Check hier het gehele Programma Oranje EK 2021-EURO 2020 (poules, speelsteden, oefenduels)

EK Poules EURO 2020 - Groep A t/m F EK Voetbal 2021

EK Poules EURO 2020 - Groep A t/m F EK Voetbal 2021

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl