Afellay: ‘Als Guus Til er wel bij zit, zou ik eerder voor Toornstra kiezen’

Feyenoord won zondagmiddag met 0-4 van PSV. Jens Toornstra maakte twee goals en Ibrahim Afellay was enorm onder de indruk: “Hij is het boegbeeld van dit Feyenoord. Zowel zonder de bal, als met de bal”, aldus Afellay zondagavond bij Studio Voetbal. “Deze jongen legt zoveel energie in de wedstrijd, maar ook gewoon kwaliteit. De goals die hij maakt zijn technisch zo goed uitgevoerd.”

Theo Janssen tempert de lovende woorden van Afellay: ''Maar dit is zijn max, toch? Hij is echt een heel goede speler, heel belangrijk voor Feyenoord. Iedereen heeft respect voor hem, voor wat hij er allemaal voor over heeft, maar ik denk dat dit zijn plafond is. 

Oranje

Ibrahim Afellay was zo onder de indruk van Toornstra dat hij ook al spreekt over het Nederlands Elftal:“Kijk, als je mij vraagt of hij bij het Nederlands elftal moet? Daar heb je toch wat meer nodig. Maar goed, Guus Til zit wel bij het Nederlands elftal, dan zou ik eerder kiezen voor Toornstra. Dat vind ik een veel betere speler''

Kenneth Perez was zondag ook positief over Toornstra, maar vindt niet dat hij opgeroepen moet worden voor het Nederlands Elftal: ''Ik vind Toornstra geen speler voor het Nederlands elftal", zei de Deense analist bij ESPN. "Ik vind dat je bij Oranje meer moet brengen. Toornstra is een super belangrijke speler voor Feyenoord, hij heeft veel loopvermogen, een goede traptechniek, is onverzettelijk én hij is een goede teamspeler."

"Hij is ook een echte teamspeler en iemand die de contouren kan uitdragen van de club", vervolgde Perez. "Ik denk dat de trainer het ook fijn vindt om hem in het team te hebben, want hij ziet heel veel dingen. Hij kan in de interviews ook goed verwoorden wat de trainer verwacht. Ik zou hem als trainer van Feyenoord graag in mijn ploeg willen hebben. Het Nederlands elftal vind ik alleen een stap te ver.”

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl