Grijpt Ajax of PSV de Johan Cruijff Schaal? Zet in pak 25X je inzet als jouw team wint!

Dit weekend staat in het teken van de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Landskampioen Ajax krijgt bekerwinnaar PSV op bezoek in Amsterdam. Vorig jaar stonden de twee ook al tegenover elkaar in de Nederlandse supercup. Toen was PSV oppermachtig. Welke ploeg pakt dit jaar de eerste prijs van het seizoen? Een mooie kans om een extra zakcentje te verdienen bij Jack's Casino!

Grijpt jouw team de Johan Cruijff Schaal? Dan pak je 25 keer je inzet bij Jack's! Door minimaal €10,- te storten en de Odds Boost te selecteren, speel je mee. Deze speciale bonus is alleen beschikbaar voor nieuwe spelers met een leeftijd van 24 jaar of ouder. Het is niet mogelijk om de Odds Boost te gebruiken in combinatie met andere bonussen. Iedere nieuwe speler kan maximaal €1,- inzetten op de verhoogde odd. Meld je nu aan!

Als we kijken naar de quoteringen, dan lijk Ajax de meeste kans te hebben om er met de Johan Cruijff Schaal vandoor te gaan. Vorig jaar stonden PSV en Ajax maar liefst vier keer tegenover elkaar. In de supercup was PSV met 0-4 te sterk voor Ajax, dat in de Eredivisie twee keer (5-0 en 1-2) wist te winnen van de Eindhovenaren. In de finale van de KNVB Beker moest Ajax echter buigen voor PSV, dat met 1-2 won. Welke ploeg boekt de eerste overwinning van het nieuwe seizoen?

Ajax (1.45) / PSV (2.55) wint de Johan Cruijff Schaal en deelt de eerste tik van het seizoen uit

In de vorige editie van de Johan Cruijff Schaal verraste PSV velen door met 0-4 te winnen in de ArenA. Ajax kon weinig weerstand bieden en moest buigen voor de bezoekers uit Eindhoven. In de competitie nam het tot twee keer toe revanche door over twee wedstrijden zeven keer te scoren tegen PSV. Vallen er zaterdag wederom veel doelpunten tijdens de topper?

Tijdens Ajax-PSV vallen er meer dan 4.5 doelpunten (4.60)

Vorig jaar nam Noni Madueke zijn ploeg in Amsterdam bij de hand. De Engelse rechtsbuiten was binnen het eerste half uur al goed voor twee doelpunten en zorgde zo voor de helft van de totale doelpunten. De rest van het seizoen stond Madueke vaak lang buitenspel na spierblessures. Nu lijkt de aanvaller weer helemaal terug. Staat hij wederom op in de Johan Cruijff ArenA?

Noni Madueke neemt PSV wederom bij de hand en scoort twee keer tegen Ajax (23.00)

Voor Steven Bergwijn is het zaterdag een extra bijzondere wedstrijd. De aanvaller maakte deze zomer de overstap naar Ajax. De aanvaller verliet Amsterdam in 2011 voor de jeugd van PSV.  In totaal kwam Bergwijn 149 keer in actie voor de club uit Eindhoven, die in de winter van 2020 dertig miljoen verdiende aan zijn transfer naar Tottenham. Doet Bergwijn zijn oude ploeg zaterdag pijn?

Steven Bergwijn scoort en geeft een assist tegen zijn oude club PSV (12.00)

Wat kost gokken jou? Wees bewust, speel bewust 18+