Overmars doet belofte: Ajax verkoopt niet meer dan vijf spelers

Marc Overmars wil een leegloop bij Ajax voorkomen. Frenkie de Jong werd al voor 76 miljoen euro van de hand gedaan en vertrekt na dit seizoen naar Barcelona. Er zullen nog een aantal spelers volgen, maar de directeur voetbalzaken wil niet meer dan vijf voetballers verkopen.

"Er zullen zeker nog wel een aantal belangrijke spelers vertrekken, maar dat zullen er niet meer dan vijf zijn”, zegt de beleidsbepaler in gesprek met Ajax Inside. "De kunst is, en daar zijn we met de scouting druk mee bezig, dat we het weer goed opvangen", aldus Overmars, die ziet dat Ajax, dat in bij de laatste acht van de Champions League zit, groeit. "Twee jaar geleden stonden we in de Europa League-finale en nu staan we hier."

Overmars weet dat het voor Ajax moeilijk wordt om volgend seizoen een team van het zelfde kaliber als het huidige elftal op de been te brengen. "Sommige spelers zijn onvervangbaar, die worden eens in de twintig jaar geboren. Ik wil geen namen noemen, maar dat is een feit. Ik zie een uitdaging om goede vervangers te halen. Het wordt niet makkelijk, maar ik ben er niet bang voor.”

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl