Wint Feyenoord in Oostenrijk? Rotterdammers scoorden eerder zes keer tegen Sturm Graz!

Feyenoord heeft alles nog in eigen hand in de groepsfase van de Europa League. De Rotterdammers staan momenteel eerste in de poule, maar alleen omdat het team van Arne Slot in eigen huis tegen Sturm Graz flink aan het doelsaldo had gewerkt. Een overwinning is van essentieel belang voor Europese overwintering. Lukt het Rotterdammers om te winnen? En wordt het opnieuw een doelpuntenfestijn tegen Sturm Graz?

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Feyenoord had geen kind aan Sturm Graz

Er is natuurlijk een wezenlijk verschil tussen een Europese thuis -en uitwedstrijd, maar Feyenoord walste in Rotterdam werkelijk over Sturm Graz heen. De Rotterdammers stonden mede dankzij twee goals van Alireza Jahanbakhsh voor rust al op een 4-0 voorsprong en bouwden deze voorsprong uit tot 6-0 in de tweede helft. Het is niet gek dat Feyenoord vol vertrouwen naar Oostenrijk afreist. Echter is Sturm Graz in eigen huis nog ongeslagen. Zo wonnen de Oostenrijkers van FC MIdtjylland met 1-0 en hielden ze Lazio Roma op een gelijkspel. 

Krijg 50x keer je inzet als Feyenoord wint van Sturm Graz!

Feyenoord weet het net te vinden

Hoewel het Lazio Roma en FC MIdtjylland niet lukte tegen Sturm Graz, wist Feyenoord in eigen huis wel meerdere malen het net te vinden tegen de Oostenrijkse ploeg. De Rotterdammers scoorden maar liefst zes keer en namen daarmee de leiding in Groep F van de Europa League. Alleen FC Midthylland komt in de buurt qua doelpuntenmoyenne. Feyenoord heeft echter drie goals meer gescoord dan de Denen. Lukt het de Rotterdammers om in Oostenrijk opnieuw aan het doelsaldo te werken?

Feyenoord scoort minimaal vier keer tegen Sturm Graz (9.00)

David Hancko: de scorende verdediger

Feyenoord betaalde afgelopen zomer 6 miljoen euro voor David Hancko. De Slowaakse linkspoot liet zich direct gelden in Rotterdam en kwam in de Europa League al twee keer tot scoren. In de thuiswedstrijden tegen zowel Sturm Graz als FC Midtjylland was de 24-jarige verdediger belangrijk met een goal. In de Eredivisie scoorde hij 'slechts' één keer en dat was tegen FC Twente. De Rotterdammers hebben in ieder geval een extra wapen in huis voor de aanval.

David Hancko scoort tegen Sturm Graz (7.50)

Net binnen