Wie is Uroš Spajić? Alles wat je moet weten over de nieuwste Feyenoord-aanwinst

Feyenoord heeft Uroš Spajić zo goed als binnen. De elfvoudig Servisch international wordt maandag medisch gekeurd. Als dat allemaal zonder problemen verloopt, zal de verdediger tot het einde van het seizoen gehuurd worden van het Russische FK Krasnodar. Maar wie is Spajić eigenlijk? In dit artikel kom je alles te weten over de 27-jarige verdediger.

Rode Ster Belgrado

Uroš Spajić begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van Rode Ster Belgrado. Voor die club debuteerde hij op 27 maart 2010 al op 17-jarige leeftijd in een bekerwedstrijd tegen Borac Čačak. Tijdens het seizoen 2011/2012 werd hij uitgeleend aan de satellietclub van Rode Ster, FK Sopot, dat destijds in de derde divisie speelde. In totaal kwam Spajić uiteindelijk zestien keer in competitieverband uit voor Rode Ster. Op 29 mei 2013 vertrok de centrumverdediger voor anderhalf miljoen euro naar Toulouse.

Toulouse

De Serviër zette zijn handtekening onder een vierjarig contract bij de club uit het zuiden van Frankrijk. Zijn debuut voor Toulouse eindigde in een teleurstelling, doordat hij een onterechte rode kaart kreeg. Spajić werd bestraft voor een overtreding die een teamgenoot maakte. In het seizoen 2013/2014 speelde hij uiteindelijk 32 competitiewedstrijden voor Toulouse. In de twee seizoen erop kwam de lange centrumverdediger maar tot 31 competitiewedstrijden. Na drie seizoen actief te zijn geweest voor Toulouse, werd Spajić verhuurd aan RSC Anderlecht.

Anderlecht

Hij speelde 19 competitiewedstrijden voor de Belgische topclub, waarna de club hem aan het eind het seizoen definitief overnam van Toulouse. In het seizoen 2017/2018 speelde Spajić 23 competitiewedstrijden, en kwam hij vijf keer uit in de groepsfase van de Champions league voor Anderlecht. 

Zo veranderde de marktwaarde van Spajić​ de afgelopen jaren

FK Krasnodar

In de zomer van 2018 vertrok de verdediger naar het Russische FK Krasnodar. De Russische club betaalde 6 miljoen aan Anderlecht om de Serviër over te nemen. Spajić werd gelijk een vaste waarde bij de Russen, in zijn eerste seizoen speelde hij namelijk 28 competitiewedstrijden. Ook kwam hij negen keer uit in de Europa League voor Krasnodar. Afgelopen seizoen speelde Spajić zestien competitiewedstrijden voor de club waar ook oud-Feyenoord speler Tonny Vilhena actief is. 

Feyenoord

Feyenoord gaat Spajić dit seizoen huren van Krasnodar. De Rotterdammers halen met de Servische-verdediger een solide kracht in huis. Door de zware enkelblessure van Sven van Beek was technisch directeur Frank Arnesen genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe centrale verdediger. Met de komst van Spajić heeft Dick Advocaat er een verdediger bij die de nodige ervaring met zich mee brengt. Gezien de financiële situatie van de Rotterdammers lijkt Spajić een degelijke versterking te zijn voor het elftal van Advocaat. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl