Neymar wil terug naar Barcelona, ruildeal met Philippe Coutinho op komst

Neymar zou na twee jaar alweer willen vertrekken bij Paris Saint Germain, zo meldt Sport dinsdag. De aanvaller wordt al een tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Barcelona. Volgens de Catalaanse sportkrant is een hernieuwde samenwerking weer iets dichterbij gekomen.

Bij PSG is het al bekend dat de Braziliaanse aanvaller zou willen vertrekken. De breuk zou niet meer te lijmen zijn en men spreekt van een 'divorcio total'. In mei heeft Neymar al aangegeven dat hij wil vertrekken bij de Franse topclub en nu houdt ook PSG rekening met een transfer. Vorig jaar wilde de Braziliaan ook al vertrekken, maar toen werkte de club niet mee.

Bekijk hier alle 50 doelpunten van Neymar in het shirt van PSG (Tekst gaat verder onder video)

PSG wil nieuw team bouwen
De vlag zou er nu echter anders bij hangen. Trainer Thomas Tuchel wil bouwen aan een nieuw team met gemotiveerde spelers en heeft geen trek in mokkende sterspelers. Een transfer is zodoende bespreekbaar geworden. Neymar kwam naar Frankrijk om de Champions League te winnen, maar stelde twee keer teleur, mede door blessureleed. De sterspeler zou nu graag terug willen keren bij zijn oude club.

Ruildeal met Coutinho
Een transfer naar Barcelona is echter niet vanzelfsprekend. De Spanjaarden en PSG kunnen namelijk niet goed met elkaar overweg na de veelbesproken transfer van Neymar naar Parijs. Ondanks dat gaat de Spaanse kampioen het wel proberen. PSG zou op zijn beurt interesse hebben in Barça-speler Philippe Coutinho. Dat zou het makkelijker kunnen maken voor de twee clubs. Het is goed mogelijk dat de aanvallende middenvelder betrokken wordt in de deal met Neymar.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl