'Groot drama dreigt voor PSV: Hij gaat waarschijnlijk weg'

Mogelijk een grote teleurstelling voor PSV. De club dreigt namelijk Fodé Fofana kwijt te raken. De aanvaller zit dicht tegen het eerste elftal aan van Roger Schmidt. Echter lopen de onderhandelingen over een nieuw contract niet op rolletjes, zo laat het Eindhovens Dagblad weten.

Het achttienjarige talent ligt in Eindhoven voor nog maar elf maanden vast. Het is dan ook opmerkelijk dat zijn zaakwaarnemer nog niet is ingegaan op een nieuw contractvoorstel van PSV om te verlengen. Begin juli sprak de makelaar al met het Eindhovens Dagblad over deze kwestie: "Hij gaat waarschijnlijk weg." Ondertussen lijkt er nog steeds geen schot in de zaak te zitten.

Jong PSV

Roger Schmidt gaf Fofana de kans om zich te laten zien in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Echter is het waarschijnlijk dat Fofana aankomend seizoen vooral zijn minuten zal maken voor Jong PSV. Wellicht kan hij daarnaast af en toe aansluiten bij het eerste van PSV. Dit scenario lijkt dus niet goed genoeg te zijn.

Sinds 2018 speelt Fodé Fofana in de jeugdopleiding van PSV. De club nam de geboren Groninger destijds over van FC Barcelona.