'Feyenoord start gesprekken op met Boëtius'

Feyenoord gaat snel gesprekken opstarten met Jean-Paul Boëtius, dat meldt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel. De 28-jarige middenvelder heeft op dit moment geen club en traint mee bij de ploeg van Arne Slot. In het oefenduel tegen Union Sant-Gillis maakte hij zelfs minuten.

De Rotterdamse rechtspoot heeft aan de clubleiding laten weten dat hij openstaat voor een terugkeer in Rotterdam-Zuid. Na zijn vertrek bij het Duitse FSV Mainz 05 is hij transfervrij en dat betekent dat er bij een eventuele overeenkomst geen transfersom overgemaakt hoeft te worden. Het schijnt dat de Rotterdammers ook welwillend tegenover een hereniging.

''Ik heb signalen dat er gesproken gaat worden over een contract'', Van Eersel van RTV Rijnmond. ''Wat niet wil zeggen dat ze ook tot een akkoord komen''. Boëtius droomt van de Engelse competitie, maar wil zich vooral focussen op zijn mogelijkheden. "Daar sta ik heel open in. De droom van menig speler is natuurlijk de Premier League. Of dat gaat gebeuren, zien we wel. Maar dat is nog steeds dé droom", besluit hij.