PSV behoudt Sangaré ondanks interesse vanuit Premier League

John de Jong laat in een interview met PSV TV weten blij te zijn met het behoudt van Ibrahim Sangaré bij PSV. De directeur voetbalzaken meldt dat er grote belangstelling was voor de middenvelder.

Eerder werd bekend dat Newcastle United zich gemeld had voor Sangaré. De Jong laat weten dat Newcastle niet de enige club was die interesse had. “Ik heb contact gehad met zijn zaakwaarnemer en daar bleek dat er vanuit de Premier League veel werd geïnformeerd naar Ibrahim. Uiteindelijk waren er ook veel mensen die mij benaderden om een transfer te realiseren. Ik denk dat hij vanuit de Premier League goed gevolgd is in zijn deelname aan de Afrika Cup en in de eerste seizoenshelft. Daarom ben ik blij dat we hem hebben weten te behouden voor de rest van het seizoen.”

Opnieuw interesse in de zomer

De verwachting is dat er deze zomer opnieuw diverse clubs zullen aankloppen voor de diensten van de middenvelder. Of PSV Sangaré dan ook weet te behouden is nog maar de vraag. De Ivoriaan heeft in Eindhoven nog een contract tot juni 2025.

Feyenoord-doelman vertrekt