BREAK: 'PSV heeft Joey Veerman binnen'

De transfer van Joey Veerman naar PSV is in de afrondende fase, dat meldt het Eindhovens Dagblad. De middenvelder komt voor ongeveer zes miljoen euro over van SC Heerenveen en zal het middenveld van de Eindhovenaren gaan versterken. Volgens het Dagblad is het puur een kwestie van het afronden van de medische keuringen voordat de club de transfer wereldkundig maakt.

De afgelopen dagen is het transfercaroussel in volle gang rondom de talentvolle middenvelder van Heerenveen. Al eerder deze week verschenen er berichten over een bod van Feyenoord voor de Volendammer dat van tafel werd geveegd. Maandagmiddag verschenen de eerste berichten over de interesse van PSV, 24 uur later is de transfer al bijna in kannen en kruiken.

Afgelopen zomer was er al veel rumoer rondom Veerman. De middenvelder aasde op een vertrek terwijl Heerenveen zich vasthield aan de vraagprijs van ongeveer tien miljoen. Zes maanden later neemt Heerenveen toch genoegen met zes miljoen. 

Volgens het lokale medium zijn er op dit moment verder geen grote transferplannen bij de Eindhovenaren deze transferperiode, ondanks de vermeende interesse voor Riechedly Bazoer. Met hem is wel gesproken, maar voor deze periode is de speler van Vitesse geen optie. Toch zal de club een oogje in het zeil houden voor buitenkansjes.