Slot looft uitblinker Kökcü: ‘Speelt het hele seizoen al goed’

Arne Slot is goed te spreken over de overtuigende overwinning die Feyenoord eerder vandaag wist te boeken tegen stadgenoot Sparta Rotterdam. Feyenoord kende een eenvoudige middag door met 4-0 te winnen. Slot liet zich lovend uit over de prestatie van zijn ploeg.

De Feyenoord-trainer vindt dat zijn ploeg erg goed speelde. “Zo goed als in het eerste halfuur heb ik Feyenoord nog niet zien spelen dit seizoen. Aan het einde van de rit is het wel één van onze beste wedstrijden van dit seizoen geweest.” Vooral de tweede goal bleef Slot goed bij. “Vanaf de keeper bouwen we op tot aan de andere kant van het veld, uiteindelijk maken we een mooie goal.”

Slot was ook goed te spreken over middenvelder Orkun Kökcü, die zich liet zich gelden door een sterke wedstrijd te bekronen met een doelpunt. "Hij speelde echt een geweldige wedstrijd en laat dit het hele seizoen al zien. Hij gaat steeds beter spelen.” De Feyenoord-trainer kan zich dan ook niet vinden in de kritiek die er is geweest op de middenvelder. “Ik heb altijd gezien dat hij heel belangrijk is in ons aanvalsspel. Dat hij nu nog beter is dan aan het begin van het seizoen, is overduidelijk.”

Ook interessant