Verslaat Oranje Tsjechië in de achtste finale van het EK? Prachtige quoteringen bij TOTO!

Geen Portugal, Duitsland of Frankrijk, maar Tsjechië is zondag om 18:00 uur de opponent van Oranje in de achtste finale van het EK. Door de gunstige resultaten van woensdagavond ontloopt Nederland namelijk een sterke tegenstander bij de laatste zestien. Ligt de weg naar de kwartfinale open? TOTO denkt van wel!

Op basis van het verleden zou je denken dat Tsjechië favoriet is tegen Oranje, maar de verhoudingen liggen tegenwoordig anders. In de tijd dat Nederland vaak van de Tsjechen verloor, beschikte de nummer 40 van de FIFA-ranglijst nog over sterspelers als Jan Koller, Milan Baros, Pavel Nedved en vele anderen. Die tijden lijken wel voorbij, want Tsjechië beschikt nu over 'slechts' één sterspeler: Patrik Schick.

Nederland defensief sterk, Tsjechië scoort moeilijk

De 25-jarige spits scoorde namelijk al drie keer dit EK. De laatste twee duels heeft Tsjechië echter moeite met scoren, want tegen Kroatië (1-1) lukte het Schick alleen om vanaf de stip te scoren en tegen Engeland (1-0 nederlaag) werd er amper wat gecreëerd. Daarbij komt nog dat Oranje sinds de terugkeer van Matthijs de Ligt verdedigend staat als een huis. In de laatste twee duels tegen Oostenrijk (2-0) en Noord-Macedonië (3-0) kreeg de ploeg van Frank de Boer geen treffers tegen. 

Bekijk de quoteringen hier:

Nederland wint van Tsjechië (quotering van 1.68)

Nederland wint en houdt de nul (quotering van 2.75)

Nog geen TOTO-account? Maak deze dan hier aan en maak kans op een TOTO trainingspak en Free Bet t.w.v. €50! 

Memphis Depay

Frank de Boer zei het onlangs al op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Noord-Macedonië: Memphis Depay zit lekkerder in zijn vel nu zijn transfer naar FC Barcelona definitief beklonken is. De woorden van de bondscoach kwamen tijdens het duel met Noord-Macedonië uit, want de aanvalsleider van Oranje scoorde en gaf een assist op Georginio Wijnaldum. Hoewel Memphis zijn absolute topvorm nog niet gevonden heeft, is hij qua rendement ook dit EK weer de belangrijkste speler van Oranje (twee goals, twee assists). Eist hij ook tegen Tsjechië een hoofdrol op? Niet onbelangrijk in dit VAR-tijdperk: Memphis Depay neemt de strafschoppen bij Oranje. 

Bekijk de quoteringen hier:

Memphis Depay scoort tegen Tsjechië (quotering van 2.15)

Bewaar je rust, speel bewust 18+!

Druk op de afbeelding voor alle quoteringen!