Inter in afzondering na corona-uitbraak bij de club

De selectie van Inter verblijft momenteel in afzondering. De club is namelijk getroffen door een corona-uitbraak. Een aantal leden van het management is besmet geraakt met het coronavirus. 

Inter won afgelopen weekend nog met klinkende cijfers van stadsgenoot AC Milan (0-3). Donderdagochtend laat de club via de officiële kanalen weten dat de selectie van Antonio Conte momenteel in afzondering leeft, nadat diverse leden van het management positief zijn getest op corona. 

Directieleden Alessandro Antonello, Piero Ausilio, Guiseppe Marotta en advocaat van de club, Angelo Capellini, zijn getroffen door het virus. Daarnaast is één van de leden van de technische staf besmet met COVID-19. Tot dusverre is geen enkele speler getroffen door het coronavirus. 

Thuiswedstrijd tegen Genoa

Zondagmiddag staat de thuiswedstrijd tegen Genoa op het programma. Dat duel gaat vooralsnog door. Na 23 speelronden staat de club uit Milaan bovenaan de Serie A. De voorsprong op de nummer twee, AC Milan, is dankzij de overwinning van afgelopen zondag opgelopen naar vier punten.