Rotterdammer in dienst van Ajax: "Veel Ajacieden bij Feyenoord"

Noa Lang speelt sinds 2013 op De Toekomst in het shirt van Ajax, maar maakte daarvoor deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord. Ook in die tijd was hij al aanhanger van de Amsterdammers. Dat zegt de 18-jarige middenvelder in gesprek met ELF Voetbal

"Toen ik als kleine jongen bij Feyenoord ging spelen waarschuwde mijn moeder de trainers: 'Hij is wel voor Ajax hoor, is dat een probleem?' De trainers moesten lachen en zeiden dat ze dat er wel uit zouden krijgen", zegt Lang tegenover het bovenstaande medium. "Dat is ze nooit gelukt. Ik ben een Rotterdamse Ajacied."

Bij zijn vertrek uit Rotterdam zag Lang er niks in om zijn Feyenoordspullen mee te nemen. "Wat moet een fan van Ajax nou met een Feyenoord-shirt? Daarom gaf ik het altijd meteen weg aan mijn buren of kinderen uit de buurt", aldus de voetballer, die naar eigen zeggen niet de enige Ajacied in dienst van de aartsrivaal was. "Anderen durfden daar niet openlijk voor uit de komen. Dat begrijp ik wel, maar dat is niet hoe ik ben."

In gesprek met AT5 gaf Lang onlangs al aan snel te hopen op zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl