Danjuma draagt hattrick op aan Nouri: "Dit is echt een speciaal en mooi gebaar"

Arnaut Danjuma maakte zaterdag zijn eerste hattrick in de Spaanse competitie en deze prestatie was extra bijzonder voor de familie Nouri. Voorafgaand aan de wedstrijd liet de aanvaller al weten dat hij ging scoren voor 'Appie', zo vertelt broer Mo Nouri.

Danjuma en de familie Nouri hebben vaak contact, zo ook zaterdag, vlak voor de wedstrijd van Villareal tegen Granada.  "Ik heb hem toen gezegd dat ik met Appie zou gaan kijken en vroeg Arnaut er een voor hem te scoren...", vertelt Mo Nouri aan De Telegraaf. Danjuma maakte er zelfs drie. "Ik ben superdankbaar. We hielden al van Arnaut, maar dit is echt speciaal en een mooi gebaar."

34e minuut

Het verhaal wordt echter nog mooier, want de eerste treffer van Danjuma (zie ook: spelerspaspoort Danjuma Groeneveld) werd gescoord in de 34e minuut. 34 is en was het rugnummer van Abdelhak Nouri. "Ik geloofde het gewoon niet, zo toevallig en zo mooi", zegt Mo. Danjuma liep na één van zijn goals met drie en vier vingers omhoog naar de camera. "Iedereen bij ons was echt blij voor Arnaut en het is echt mooi dat iemand dan zoiets doet".

Broer van Nouri

"Appie krijgt natuurlijk alles mee, ik hou hem ook echt van alles op de hoogte", vervolgt de broer van de Ajacied. "Ik zei tegen hem: Arnaut heeft gescoord. Toen verscheen er een heel mooie glimlach op z'n gezicht. Echt een grote lach. Hij was heel blij. Ik werd er emotioneel van, echt uit blijdschap. Ik was súperblij".

Hier lees je Hoe het nu met Nouri is

Feyenoord-doelman vertrekt