Van de Looi: 'Geen signalen dat Ihattaren door Marokko is gepolst'

Mohamed Ihattaren werd vrijdag niet opgenomen in de definitieve selectie van Jong Oranje voor de knock-outfase van het EK. De middenvelder van PSV lijkt daardoor helemaal uit beeld verdwenen bij de KNVB. Eerder koos Ihattaren voor een interlandcarrière bij Nederland, maar volgens Marokkaanse media maakt hij toch weer de overstap naar het Afrikaanse land. Volgens Erwin van de Looi zijn er nog geen signalen voor zo'n switch.

"Mo had al wat wedstrijden gemist bij PSV, maar we hebben hem in de voorlopige selectie toch op de lijst gezet omdat hij voor ons écht een serieuze optie is, mocht hij weer aansluiten bij PSV," liet Van de Looi weten op de persconferentie. "Hij is een speler met bijzondere kwaliteiten. We hebben contact gehad met PSV en hij is op dit moment niet wedstrijdfit. Daarom is hij bij ons afgevallen."

LEES OOK: Ihattaren - niet in EK-selectie Jong Oranje - 'wel bij nationale team Marokko' 

Van de Looi heeft er alle vertrouwen in dat Ihattaren weer terugkomt op zijn sterke niveau en daarmee weer in beeld komt bij (Jong) Oranje. "Mo zat een tijd geleden bij Oranje en sindsdien kwam er regelmatig een kink in de kabel, waardoor hij geen wedstrijden of selecties heeft meegemaakt, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat hij het niveau dat hij kan halen ook weer gáát halen, zodat hij een waardevolle speler gaat worden. Niet alleen voor Jong Oranje, maar uiteindelijk het grote Oranje. Dat zou het allermooist zijn."

Op donderdag 27 mei maakt Marokko de eerste volgende selectie bekend en weten we dus of Ihattaren daadwerkelijk een switch kan gaan maken.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl