Verrassing in opstelling PSV tegen FC Utrecht: Neemt Carlos Vinícius de Eindhovenaren bij de hand?

De opstelling van PSV tegen FC Utrecht. De ploeg van Roger Schmidt is nog altijd niet op volle sterkte, maar Cody Gakpo, Jordan Teze en Noni Madueke keren wél terug in de selectie, terwijl Mario Götze ontbreekt. Gakpo keert zaterdagavond zelfs al terug in de basis van de Eindhovenaren. Neemt hij PSV direct bij de hand? Bet365 rekent vooral op een andere PSV'er...

Opstelling PSV

Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro jr; Gutierrez, Sangaré; Gakpo, Doan, Bruma; Vinicius

Doet Vinicius het weer voor PSV?

De man die opnieuw in de punt van de aanval speelt, is dus Carlos Vinicius. De Braziliaan scoorde in zijn laatste twee duels (Sturm Graz en sc Heerenveen), en was drie keer trefzeker in zijn laatste drie thuisduels. Bovendien neemt hij vermoedelijk de strafschoppen bij PSV, niet onbelangrijk in het VAR-tijdperk. Neemt hij de Eindhovenaren opnieuw bij de hand?

PSV in eigen huis opvallend trefzeker tegen FC Utrecht

PSV heeft het op bezoek bij FC Utrecht vaak lastig, maar dat geldt zeker niet voor de ontmoetingen in Eindhoven. In eigen huis is PSV de laatste jaren bijzonder trefzeker tegen de Domstedelingen, want in vijf van de laatste zes ontmoetingen in het Philips Stadion scoorde PSV minimaal drie keer. Nu weer?