PSV en directeur Peter Fossen na 27 uit elkaar: 'Moeilijk om een leven voor te stellen zonder PSV'

Peter Fossen, operationeel directeur, vertrekt na 27 jaar bij PSV. Fossen spreekt van een 'privé-beslissing' om de club te verlaten.

De afgelopen 27 jaar was Fossen in diverse rollen actief binnen PSV. Achter de schermen speelde Fossen bijvoorbeeld een cruciale rol bij het rondmaken van transfers. In 1996 keek Fossen al mee als jurist bij de verkoop van Ronaldo aan FC Barcelona. In de afgelopen jaren was Fossen actief binnen de directie van PSV.

Robert van der Wallen, voorzitter van de RVC van PSV spreekt met trots over Fossen: "We hebben mede dankzij de betrokkenheid van Peter veel (voetbal)deals over de streep kunnen trekken. Bovendien is Peter jarenlang in diverse voetbal gremia een waardig vertegenwoordiger van onze club geweest. Dat hebben we zeer op prijs gesteld", aldus Van der Wallen. "We wensen hem veel succes in de nabije toekomst. Bij PSV blijft hij altijd welkom."

Zelf spreek Fossen van een privé-beslissing om PSV achter zich te laten. "Tegelijkertijd is het moeilijk om je na zo'n lange tijd een werkzaam leven voor te stellen zonder PSV. Met PSV heb ik prachtige jaren beleefd en vele kampioenschappen mogen vieren", spreekt Fossen zich op de clubwebsite uit. "Daarnaast heb ik dankzij mijn werk in de voetballerij veel waardevolle zakelijke en persoonlijke contacten opgedaan. Daar ben ik heel dankbaar voor."

Feyenoord-doelman vertrekt