Kijk, Van Gaal en Andries Noppert vieren feest na de wedstrijd

Dat de keuze van de keeper het gesprek rondom de selectie van het Nederlands elftal was weten we inmiddels. Met een basisplaats voor Andries Noppert stookte Louis van Gaal het vuurtje nog een keer op. De ontlading was na de wedstrijd tegen Senegal dan ook groot. Dat leverde mooie beelden op.

Gedurfde keuze voor Andries Noppert was goed

Toen de basisopstelling bekend werd voor de wedstrijd van Nederland tegen Senegal en Andries Noppert direct als eerste keeper zijn debuut maakte in het Nederlands elftal was het legioen behoorlijk teleurgesteld. Dit leidde bij het legioen tot teleurgestelde reacties en harde grappen aan het adres van Van Gaal.

Pure ontlading bij Van Gaal na succes Noppert

Tijdens de wedstrijd sloeg de sfeer compleet om. Noppert maakte een solide indruk en hield de nul. De altijd zo koele Louis van Gaal was daar duidelijk blij mee en dat leidde tot mooie beelden na afloop van de wedstrijd.

Overigens is ook het legioen een stuk positiever. Sterker nog, veel Ajax-fans zien Andries Noppert maar wat graag naar de ArenA verhuizen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl