Paspoort commentator Jeroen Elshoff (profiel)

Dit is het profiel van Jeroen Elshoff (Alkmaar, 2 februari 1977).

Elshoff is voetbalcommentator en columnist. De sportjournalist werkt voor NOS Studio Sport en geeft commentaar bij wedstrijden uit de Eredivisie. De Alkmaarder doet ook verslag van het EK en WK.

Elshoff studeerde aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liep stage bij onder meer RTV Rijnmond. De 44-jarige commentator ging na zijn studie aan de slag bij RTV Noord-Holland en volgde clubs als Ajax en AZ.

NOS Studio Sport

Elshoff trad in 2008 in dienst bij de NOS. Hij gaf tijdens het WK voetbal in 2010 voor het eerst commentaar op een groot eindtoernooi bij de publieke omroep. Hij behoort sindsdien tot het vaste team van de NOS tijdens een EK of WK.

Elshoff deed tijdens het EK 2016 verslag van de halve finale tussen Duitsland en Frankrijk. De commentator beleefde zijn hoogtepunt bij de NOS in 2018, toen hij de WK-finale kreeg toegewezen. 

Elshoff blikte destijds bij talkshow M vooruit op het toernooi in Rusland samen met collega Frank Snoeks. De verslaggevers van de NOS lieten zich uit over hun voorbereiding op het eindtoernooi in 2018.

Interview met Snoeks en Elshoff bij M (TEKST GAAT VERDER ONDER DE AFBEELDING)

Tv-programma

Elshoff is niet alleen te horen als commentaar, maar ook te zien als sidekick. Hij is sinds 2016 de vaste gast bij het programma Eredivisie op Vrijdag, dat gepresenteerd wordt door Henry Schut.

Paspoort van Elshoff

Jeroen Elshoff paspoort

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl