WTF: Syriër krijgt strafschop na botsing met teamgenoot (!) in duel met Australië (VIDEO)

Australië kreeg dinsdag in het groepsduel van de Azië Cup, tegen Syrië, een bijzonder opmerkelijke strafschop tegen. Tien minuten voor tijd ging een Syriër in de zestienmeter van de Australiërs zomaar naar de grond, maar de scheidsrechter zag er een penalty in. Omar Al Somah benutte het buitenkansje: 2-2. Gelukkig voor Australië leverde de arbitrale dwaling geen puntenverlies op; in de laatste minuut maakte Tom Rogic de 3-2 voor The Socceroos.

Deze website van Socios Sports gebruikt “cookies”. Er worden functionele cookies gebruikt, noodzakelijk voor de werking van de website en statistische cookies om inzicht te krijgen in het gebruik en effectiviteit van de website. De website gebruikt ook advertentie cookies om advertenties af te stemmen op uw voorkeuren op basis van uw klikgedrag. Tenslotte worden via de website ook social media cookies geplaatst om dingen te kunnen ‘liken’ en ‘delen’. Advertentie- en social media cookies zijn van derde partijen en verzamelen mogelijk ook uw gegevens buiten deze websites. Door op “Ja, ik accepteer de genoemde cookies”, geeft u toestemming voor het plaatsen van advertentie cookies. Meer weten over cookies? Klik dan hier.