De vijf mooiste topwedstrijden van deze week

De groepsfase van de Champions League gaat deze week van start. Dat betekent natuurlijk smullen van topaffiches. Maar ook buiten de Champions League om staan er aantal mooie wedstrijden op het programma. We hebben de vijf mooiste wedstrijden van deze week eruit gepikt.

FC Barcelona - Bayern München

In de Champions League staat de wedstrijd tussen Barcelona en Bayern München op de agenda. Ondanks dat FC Barcelona niet meer is wat het was, wil het graag revanche nemen op Bayern voor de laatste ontmoeting. In de halve finales van de Champions League in 2020 werd Barcelona weggeveegd door Bayern: 2-8. Desondanks zal men in Spanje met spanning uitkijken naar de wedstrijd. De wedstrijd in Camp Nou is dinsdag om 21:00 uur.

Inter - Real Madrid

Uiteraard zijn er meer topwedstrijden in de Champions League. Woensdag om 21:00 uur ontvangt Inter in Milaan Real Madrid. Inter werd afgelopen seizoen voor het eerst sinds 2010 kampioen van Italië. Het won in dat jaar ook de Champions League en het WK voor clubs. Vorig seizoen was de Champions League een drama voor Inter, ze hebben dus wat recht te zetten. Om te beginnen tegen de Koninklijke uit Madrid.

PSG - Olympique Lyon

In de Ligue 1 staat de topper tussen PSG en Lyon op het programma. Ondanks dat PSG duidelijk favoriet is, hoopt Peter Bosz op een stunt in Parijs. En waarom ook niet? Vorig seizoen won Lyon op het Parc des Princes met 0-1 door een doelpunt van Tino Kadewere. Al moeten we natuurlijk niet vergeten dat PSG nu over Messi beschikt. De wedstrijd is zondagavond om kwart voor negen.

Juventus - AC Milan

In Italië is Juventus niet goed begonnen aan de competitie. De Oude Dame haalde uit de eerste drie wedstrijden slechts één puntje. Zondag treft Juve AC Milan, dat wel goed is begonnen aan de competitie met de volle buit uit de eerste drie duels. De Serie A lijkt dit seizoen spannend te worden, nu Juventus niet meer zo machtig is als het was. Al zal Juventus er alles aan doen, zeker na het vertrek van Ronaldo, om te laten zien dat ze zeker nog mee doen. De aftrap van de wedstrijd tussen Juventus en AC Milan is zondag om 20:45 uur.

PSV - Feyenoord

Ook in Nederland staat er een heuse topper op het programma. PSV ontvangt zondag om half drie Feyenoord in het Philips Stadion. PSV is de favoriet, ondanks dat van de laatste zeven ontmoetingen met Feyenoord er geen een wedstrijd werd gewonnen. Beide ploegen spelen doordeweeks Europees, wat dus geen excuus kan zijn voor een verliesbeurt. PSV won afgelopen weekend de eerste topper van het seizoen bij AZ (0-3), terwijl Feyenoord vrijaf had.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl