‘Frank de Boer wordt definitief nieuwe trainer van Crystal Palace’

‘Frank de Boer wordt definitief nieuwe trainer van Crystal Palace’

Frank de Boer gaat de nieuwe trainer worden van Crystal Palace. Volgens FOX Sports moeten alleen de laatste formaliteiten afgehandeld worden, voordat De Boer een contract voor drie jaar kan tekenen bij de club uit de Premier League. 

De Boer zat al enige tijd zonder club, namelijk al sinds zijn ontslag bij Internazionale op 1 november 2016. Daarvoor leidde hij Ajax naar vier landstitels. Ongeveer twee weken geleden kwam Crystap Palace in contact met de oefenmeester en afgelopen donderdag kwamen beide partijen nader tot elkaar. Broer Ronald was enthousiast over het feit dat Frank bij de club aan de slag gaat. Hij verwacht dan ook beter voetbal onder zijn leiding: “Wij zijn opgegroeid met de filosofie van Ajax en Barcelona, dus je kan zo’n stijl vol balbezit en creativiteit verwachten”, zei de voormalig Oranje-international.

De Boer wordt in Londen de opvolger van Sam Allardyce, die in mei besloot om met pensioen te gaan om meer tijd te kunnen besteden aan familie en vrienden. Crystal Palace eindigde het afgelopen seizoen op de veertiende plaats.