Nederlandse arbitrage kop van jut in Spanje: "Een catastrofe"

Danny Makkelie en Pol van Boekel waren aangesteld respectievelijk als arbiter en VAR bij het duel tussen Bayern München en Barcelona (2-0). Volgens Spaanse media ging het arbitrale duo grof in de fout toen Ousmane Dembélé in de eerste helft werd neergehaald bij een 0-0 stand door Bayern-verdediger Alphonso Davies in het strafschopgebied. Makkelie kende echter geen strafschop toe aan de Catalanen.

Sport noemt het optreden van Makkelie 'een catastrofe': "Davies haalde Dembélé neer zonder de bal zelfs maar te raken. Een duidelijke penalty, die niet eens beoordeeld werd door de VAR", luistert het commentaar. Eerder ging de Nederlandse arbiter volgens Mundo Deportivo al in de fout tijdens Real Madrid-Paris Saint Germain. Makkelie floot destijds niet voor een overtreding van Karim Benzema, waaruit de Fransman scoorde: "Het is dezelfde scheidsrechter. Nu deed hij Barça pijn. De protesten waren aan dovemansoren gericht", aldus de Spaanse krant.

Bekijk hieronder de beelden van het moment tussen Davies en Dembélé tijdens Bayern München-Barcelona:

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl