Wordt Atalanta - Ajax een doelpuntenfestijn? Prachtige quoteringen bij TOTO!

Atalanta Bergamo - Ajax; een affiche om heel erg naar uit te kijken! Waarom? Omdat beide ploegen voor aanvallend voetbal staan en erg makkelijk het net vinden. Als de voortekenen niet bedriegen, wordt dit één van de meest doelpuntrijke duels van de Champions League-groepsfase. Geloof jij daar ook in? Check nu de interessante quoteringen bij TOTO!

Doelpuntenfestijn aanstaande?

Atalanta Bergamo was de afgelopen twee seizoenen al de meest scorende ploeg van de Serie A, want de ploeg van Gian Piero Gasperini kwam tot respectievelijk 77 goals (2018) en 98 goals (2019). Ook dit seizoen is de ploeg van de Nederlanders Marten de Roon, Hans Hateboer en Sam Lammers weer zeer productief. In de competitie staat de teller alweer op vijftien doelpunten in vijf duels, waardoor Atalanta opnieuw tot de meest scorende ploegen van Italië behoort. Het eerste Champions League-duel met FC Midtjylland werd overtuigend met 0-4 gewonnen. 

Ook de Amsterdammers vinden doorgaans makkelijk het net en dit bleek afgelopen zaterdag wel weer... Wat heet: op bezoek bij VVV-Venlo werd een historische 0-13 overwinning geboekt.. De afgelopen drie jaar was Ajax ook al de meest productieve ploeg van de Eredivisie. In zes Eredivisie-duels scoorde Ajax liefst 24 keer, terwijl de ploeg van Ten Hag, door de rode kaarten van Nicolás Tagliafico en Edson Alvarez, grote delen van de wedstrijden tegen Sparta en Vitesse met een man minder speelde. Tegen Liverpool creëerde Ajax een karrenvracht aan kansen, maar de bal wilde er niet in en dus werd er met 0-1 verloren. Benut Ajax tegen Atalanta, dat ook ruim twee treffers per wedstrijd incasseert, deze keer wél de kansen in de Champions League? 

Bekijk de volgende quoteringen bij TOTO:

Meer dan drie goals (quotering van 1,82 euro)

Meer dan vier goals (quotering van 2,80 euro)

Meer dan vijf goals (quotering van 4,60 euro)

Wordt Atalanta - Ajax net zo doelpuntrijk als Chelsea - Ajax vorig seizoen? (tekst gaat verder onder video)

Creeërt wisselvalligheid Atalanta kansen voor Ajax?

Atalanta is de afgelopen jaren in rap tempo uitgegroeid tot een Italiaanse topclub en vorig jaar bereikte de ploeg bijna de halve finale van de Champions League. In de kwartfinale ging het pas in blessuretijd mis tegen Paris Saint Germain, dat in drie minuten een 1-0 achterstand omboog in een 1-2 voorsprong. Het tekent de wisselvalligheid van Atalanta Bergamo. Als het loopt, kan het iedere ploeg verslaan, maar vorige week zaterdag scoorde Napoli in twintig minuten liefst vier (!) keer tegen Atalanta (4-1 eindstand). Biedt dit kansen voor Ajax? Vermoedelijk wel, want de verdediging is niet de kracht van de Italianen. Vorig seizoen maakten de Amsterdammers vooral in uitduels indruk in de Champions League. Lille (0-2) en Valencia (0-3) werden overtuigend verslagen en Chelsea kwam tegen een negenkoppig Ajax terug van een 1-4 achterstand (4-4). Maakt Ajax dinsdag weer indruk?

Check de quoteringen:

Gelijkspel of overwinning Ajax (quotering van 1,96 euro)

Ajax scoort in beide helften (quotering van 3,30 euro)

Ajax wint één van beide helften (quotering van 2,20 euro)

Napoli speelt verdediging Atalanta helemaal kapot, lukt Ajax dit ook? (tekst gaat verder onder video)

Alejandro Gómez dé grote man bij Atalanta Bergamo

Tenslotte kunnen we niet om één speler heen bij de Italianen: dé grote man bij Atalanta Bergamo is namelijk Alejandro Gömez. De 32-jarige Argentijn viel de afgelopen seizoenen vooral op met veel assists, maar dit jaar is hij productiever dan ooit. Papu Gómez, zoals zijn bijnaam luidt, is met vier doelpunten clubtopscorer in de Serie A en ook tegen FC Midtjylland kwam de kleine spelbepaler tot scoren. Als Gömez scoort, is het altijd mooi. Lukt hem dit ook tegen Ajax?

Interessante quotering?

Alejandro Gómez scoort tegen Ajax (quotering van 2,62 euro)

Prachtige goal Gómez tegen FC Midtjylland (tekst gaat verder onder video)

Weet jij het beter dan Andy? Kom dan maar! 

Druk op de afbeelding voor alle quoteringen bij dit duel!