Fraser reageert op vertrek bij FC Utrecht: ‘Moeilijk om niks te zeggen’

Daags na het plotselinge gedwongen vertrek van Henk Fraser bij FC Utrecht heeft de trainer gesproken over de situatie. Eerder werd bekend dat Fraser grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond tegenover FC Utrecht-speler Amin Younes.

Fraser zou Younes bij de keel hebben gegrepen omdat hij niet tevreden was met hem. In gesprek met de NOS zegt de trainer er het volgende over: “Ik had me voorgenomen om er niet zo heel veel over te zeggen. Maar ik merkte dat er mensen onheus werden bejegend. Dat vind ik moeilijk, omdat het niet eens dicht bij de waarheid is.” Fraser doelt hiermee op Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren, directeur voetbalzaken Jordy Zuidam en Kees Jansma van de raad van commissarissen. Allen kregen flinke kritiek van eigen achterban nadat het nieuws over Fraser zijn vertrek bekend werd. Fraser legt de schuld van zijn vertrek dan ook volledig bij zichzelf.

Aanleiding zat anders

Fraser geeft aan dat de reden van zijn woede-uitbarsting tegenover Amin Younes niets te maken had met de vermeende racistische opmerking die eerder als reden werd gegeven. “Ik heb die opmerking niet eens gehoord. Ik vond zijn reactie gewoon heel respectloos. Dat was in mijn ogen gezagsondermijnend. De groep heeft twee weken keihard gewerkt, dat was voor mij echt indrukwekkend. Eén persoon verstoorde dat proces.”

Fraser benoemd dat als dit voorval zich jaren geleden had afgespeeld, het heel anders was opgelost. “Als dit dertig jaar geleden was gebeurd, dan had iedereen van mij verwacht dat ik hem een draai om zijn oren had gegeven. Dit gedrag was ook in die tijd niet gepast geweest. Maar nu is dat meer dan ooit zo. Ik moet de consequenties van mijn actie aanvaarden.”

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl