Zerrouki richt pijlen op Feyenoord: ‘Elke voetballer heeft ambitie en wil een stap maken’

Ramiz Zerrouki heeft na de winstpartij van FC Twente op FC Cukaricki voor de camera van RTL7 gereageerd over de geruchten rondom zijn toekomst. De 24-jarige middenvelder laat weten zijn zinnen te hebben gezet op een vervolgstap.

Feyenoord zou concrete belangstelling hebben voor de middenvelder en uit het interview met RTL7 valt min of meer op te maken dat de speler zelf het liefst naar Rotterdam trekt. “Wat de toekomst mij gaat brengen? Het is lastig zeggen. Het is nu niet in mijn handen. Ik heb me er de afgelopen 48 uur ook niet mee beziggehouden. Ik wilde mij focussen op de wedstrijd.” Zerrouki geeft aan dat hij denkt aan een volgende stap. “Elke speler heeft ambitie. Ik ben FC Twente dankbaar dat ze mij de kans hebben geboden om vanuit de jeugd door te groeien naar de Eredivisie. Ik hoop persoonlijk dat de club wil meedenken met mijn toekomst en mijn vervolgstap."

Volgende stap

Feyenoord zal later opnieuw om de tafel gaan met FC Twente en de middenvelder weet dat er aan hem getrokken wordt. “Het is aan de clubs om eruit te komen. Voor mij persoonlijk is het sportieve het belangrijkst. Feyenoord speelt Europa League en ik denk dat ik met de omstandigheden daar kan doorgroeien tot een nog betere speler.”

Net binnen