Versterking voor Eredivisie-clubs? 5 buitenkansjes uit de Keuken Kampioen Divisie!

Met slechts één speelronde te gaan in de Eredivisie staat de korte zomerstop voor de deur. Tijd voor alle clubs om zich voor te bereiden op volgend seizoen en een selectie in elkaar te zetten! Veel Nederlandse clubs gaan op zoek naar nieuw talent in het buitenland, maar welke buitenkansjes lopen er rond in de Keuken Kampioen Divisie? Wij zetten er vijf op een rij!

1. Jay Gorter

Jay Gorter is de 20-jarige doelman van promovendus Go Ahead Eagles. Met 25 clean sheets in 37 wedstrijden is hij één van de blikvangers van de Keuken Kampioen Divisie. De doelman heeft een contract tot 30 juni 2024 bij de club uit Deventer en deed eerder al ervaring op bij clubs uit de Eredivisie. Gorter speelde in de jeugd van Ajax en was later doelman van AZ Onder 17 en AZ Onder 19. De Purmerendse doelman wordt in verband gebracht met Vitesse en Feyenoord. Zijn waarde wordt geschat op 700.000 euro door Transfermarkt. Welke club moet een poging wagen?

2. Micky van de Ven

Micky van de Ven is het slot op de deur bij FC Volendam. De 20-jarige centrale verdediger heeft afgelopen seizoen 26 van de 38 wedstrijden gespeeld. De wedstrijden die hij miste kwamen door een blessure en hij was twee weken ziek. De verdediger speelt al vanaf 2013 bij FC Volendam en heeft een contract tot 30 juni 2023. Hij werd al eerder in verband gebracht met Ajax, maar naar eigen zeggen vond hij PSV, Feyenoord en AZ ook mooie clubs. Voor de camera van NH Sport zei hij: "Ik ben er nog niet mee bezig of ik in Nederland wil blijven of juist naar het buitenland wil gaan. Ik wil in ieder geval wél spelen bij mijn nieuwe club." De linksbenige verdediger wordt geschat op een waarde van 1,3 miljoen euro door Transfermarkt.

3. Robert Mühren

De topscorer van de Keuken Kampioen Divisie is Robert Mühren. Met 38 doelpunten in 37 wedstrijden heeft hij afgelopen seizoen hoge ogen gegooid bij kampioen SC Cambuur. De rechtsbenige centrumspits werd dit seizoen gehuurd van de Belgische club Zulte Waregem. Met zijn 38 doelpunten in het afgelopen seizoen troeft hij Ronaldo, Messi en Haaland af als het gaat over het aantal doelpunten. De 31-jarige aanvaller is geen onbekende in Nederland. Hij speelde eerder bij FC Volendam, AZ, Sparta Rotterdam en NAC Breda. SC Cambuur wil graag door met de topscorer, maar de aanvaller laat nog op zich wachten met zijn antwoord. Hij miste dit seizoen slechts één wedstrijd. Mühren heeft op dit moment een geschatte waarde van 700.000 euro op Transfermarkt.

4. Francesco Antonucci

De Belgisch-Italiaanse aanvallende middenvelder staat onder contract bij Feyenoord. Zij hebben hem gekocht van AS Monaco, maar de Franse club had hem eerder uitgeleend aan FC Volendam. Dit seizoen werd de middenvelder door Feyenoord verhuurd aan FC Volendam en daar heeft hij 31 wedstrijden gespeeld. Met vier doelpunten en elf assists was hij een belangrijke speler voor de ploeg van Wim Jonk. De jeugdinternational van België gooit hoge ogen in de Keuken Kampioen Divisie en wordt geschat op een waarde van 2 miljoen euro door Transfermarkt. Gaat hij ook van waarde zijn in de play-offs om promotie voor FC Volendam?

5. Kaj de Rooij

De 20-jarige buitenspeler Kaj de Rooij is op dit moment speler van NAC Breda. De aanvaller uit Best heeft zich vorig seizoen in de kijker gespeeld bij FC Eindhoven en heeft na een ware transfersoap getekend bij NAC Breda. Hij heeft een contract tot 30 juni 2023 bij de club uit Breda. Met zijn snelheid en kwaliteit om een aanval op te zetten zorgt hij voor veel gevaar in de voorhoede. Bij FC Eindhoven heeft hij laten zien hoe goed hij kan voetballen, maar mede door een blessure is hij nog zoekende bij NAC. De linksbuiten heeft dit seizoen in 30 wedstrijden negen goals gemaakt en vijf assists gegeven. Zijn waarde wordt geschat op 575.000 euro door Transfermarkt.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl