Spits flirt met Feyenoord: "Trots dat ze belangstelling hebben"

Jørgen Strand Larsen is een naam die sinds de winterstop rond gaat in De Kuip. De Deense spits is de topscorer van FC Groningen en maakt dit seizoen veel indruk. Tijdens een interview met Voetbal International gaat Strand Larsen in op de interesse vanuit binnen- en buitenland.

Toen de wintertransferperiode begon was niet alleen Feyenoord geïnteresseerd in de aanvaller. Ook bij het Italiaanse Genoa was er belangstelling voor Strand Larsen. Over de interesse vertelt de Deen het volgende: “Daar blijf ik heel kalm onder, hoewel ik het wel zie als een enorm compliment.”

Ook laat de spits weten dat hij Feyenoord een grote club vind en trots is op de belangstelling: “Wie zou dat niet zijn? Belangstelling van andere clubs is voor mij pure brandstof.”

Strand Larsen, die eerder in de jeugd van AC Milan speelde, zou het ook niet erg vinden om nog een seizoen in het noorden te blijven, maar denkt hij wel dat het een interessante zomer gaat worden voor de Deen en FC Groningen. “Momenteel gaat het goed en een jonge spits die scoort staat altijd in de belangstelling. Het kan voor mij én FC Groningen dus een interessante zomer worden.”

Strand Larsen vond dit seizoen twaalf keer het net in de Eredivisie voor FC Groningen, dat hem anderhalf jaar geleden overnam van Sarpsborg 08 FF voor één miljoen euro. De marktwaarde van de Deen ligt momenteel op vier miljoen euro.

Bekijk hier één van de twaalf doelpunten van Strand Larsen dit seizoen tegen Ajax:

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl