Met dit iconische rugnummer gaat Christian Eriksen spelen bij Manchester United

Als transfervrije speler maakte Christan Eriksen de overstap naar Manchester United. Die club heeft nu onthuld met wel rugnummer de aanvallende middenvelder gaat spelen. Vooral in Nederland wordt zijn rugnummer als iconisch beschouwd.

Zo gaat Eriksen spelen met nummer veertien op de rug. Het rugnummer dat voor altijd verbonden staat aan de legendarische Johan Cruijff. De afgelopen jaren speelde Jesse Lingard met rugnummer veertien bij United. De aanvaller vertrok deze zomer transfervrij uit Manchester, voor een avontuur bij Nottingham Forest.

Bij Manchester United speelde ook ooit Jordi Cruijff, de zoon van Johan, met rugnummer veertien. Cruijff jr. stond tussen 1996 en 2000 onder contract bij The Red Devils

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl