Pérez enthousiast voor Ajax-transfer: "Als dit project slaagt, dan is het natuurlijk wel goud"

Kenneth Pérez is benieuwd naar Mohamed Ihattaren bij Ajax. De Deense analist stelt dat Ajax nu gezien wordt als 'de barmhartige Saritaan', maar is vooral van mening dat de Amsterdammers de deal hebben gesloten om zelf als winnaar uit de bus te komen.

Het gaat de laatste dagen veel over de transfer van Ihattaren naar Ajax. Zo ook bij Voetbalpraat op ESPN, waarin Pérez zijn duidelijke mening geeft over de terugkeer van de middenvelder naar de Eredivisie. "Nu wordt er net gedaan alsof Ajax de grote barmhartige Samaritaan is", begint de oud-aanvaller.

"Ze doen van: we helpen deze jongen. Ajax wil echter maar één partij helpen en dat zijn ze zelf." Perez vindt het geen rare keuze van de Ajax-directie om Ihattaren op huurbasis op te pikken bij Juventus. "Als dit project slaagt, dan is het natuurlijk wel goud".

De 19-jarige linkspoot sluit eerst aan bij Jong Ajax om daar fit te worden. Ihattaren wordt voor een jaar gehuurd door de Amsterdammers inclusief een optie tot koop van twee miljoen euro. 

Feyenoord-doelman vertrekt