Dé opstelling van PSV voor cruciaal duel tegen Rangers FC

Ruud van Nistelrooy heeft zijn basiself voor de cruciale wedstrijd tegen Rangers FC vrijgegeven. PSV start met dezelfde elf namen als dat in Schotland (2-2) deed.

In de selectie van PSV keert ook Carlos Vinícius na zijn hamstringblessure voor het eerst weer terug.

Opstelling PSV: W. Benítez - J.Teze, A. Ramalho, A. Obispo, P. Max - I. Sangaré, Guti, J. Veerman - I. Saibari, L. De Jong, C. Gakpo

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘PSV - Rangers’

PSV-praat aflevering 1; Napraten over CL-uitschakeling, situatie Gakpo en Luuk de Jong

Driessen raadt United-transfer Gakpo af: "Nu komt hij binnen als een nobody"

Voetbalfans feliciteren Van Bronkhorst met behalen CL-voetbal: 'Jammer voor PSV, wel mooi voor Gio'

Voetbalfans steken draak met PSV-uitschakeling: ''Is Benítez de duurste keeper die PSV ooit gehaald geeft?''

PSV-verdediging hard aangepakt na geklungel bij 0-1: 'Ze vragen erom, met dat achteruit voetballen'

VIDEOGOAL: PSV - Rangers FC 0-1 (Colak)

Gakpo kind van de rekening na zwakke eerste helft PSV: 'Mag straks bidons tillen bij Utd'

Kijkers #PSVRAN niet onder de indruk van spel PSV: 'Rust heeft ze wel veel goed gedaan hè?'