De troostfinale Kroatië - Marokko: analyse biedt extra kans

Op 17 december wordt de troostfinale gespeeld tussen Kroatië en Marokko. Dat wordt spannend, want Marokko kan geschiedenis schrijven door deze als eerste Afrikaanse land te winnen. Daarnaast zijn de statistieken van beide ploegen tot nu toe exact gelijk. Met de verhoogde Odds van Jacks heb jij nu extra kans om te juichen.

Advertorial. Wat kost gokken jou? Speel bewust, 18+

Beslissen penalty's de winnaar van Kroatië - Marokko?

Tot nu toe speelden Kroatië en Marokko twee keer tegen elkaar. Beide keren eindigden in een gelijkspel. In de groepsfase van dit WK werd het zelfs 0-0. Daardoor bestaat de kans dat beide teams nu ook in evenwicht blijven en penalty's de winnaar moeten bepalen. Als dat gebeurt heb jij bij Jacks al gewonnen.

De troostfinale wordt beslist door penalty's (7.50)

Komt de winnaar terug uit achterstand?

Kroatië is dit WK een echte cupfighter gebleken. Zowel tegen Canada, Japan en Brazilië kwam de ploeg eerst achter om zich daarna terug te vechten en alsnog de winst te pakken. Als Kroatië of Marokko vandaag in reguliere speeltijd eerst achter komt en daarna alsnog weet te winnen kan jij ook feest vieren.

Een willekeurig team wint in reguliere speeltijd na het eerste doelpunt tegen (8.00)

Gaat Luca Modric vandaag nog één keer knallen?

Bij de Kroaten is Luca Modric de absolute leider. Aangezien hij inmiddels 37 jaar is verwachten veel analisten dat hij aan zijn laatste grote toernooi bezig is. Dit is natuurlijk een extra reden om te vlammen. Als hij vandaag tijdens reguliere speeltijd scoort of een assist geeft is zijn eerbetoon net iets intenser.

Luka Modric scoort of geeft een assist tijdens reguliere speeltijd (3.0)

Let op! Deze odds zijn speciaal en alleen te gebruiken als je de links in dit artikel volgt.