'Naam Arnesen wél gevallen, maar is niet nummer één om John de Jong op te volgen'

Frank Arnesen werd al snel genoemd als dé opvolger van de vertrokken John de Jong bij PSV, maar is nog niet officieel benaderd door de clubleiding van de Eindhovenaren. Dat melden het Eindhovens Dagblad en VI. John de Jong vertrok na vier jaar bij de club uit Eindhoven.

Een vertrouwenscrisis tussen de technisch directeur en de RvC van PSV lijkt het fundament te zijn voor het plotselinge vertrek. Na een hectische transferzomer is er geen dringende zoektocht gestart, maar het is vanzelfsprekend dat er op korte termijn een opvolger moet komen. De naam van Arnesen viel al vrij snel, maar de Deen is niet de eerste keus om het stokje over te nemen. 

Arnesen heeft al de nodige Europese ervaring, maar werkte van 1994 tot 2004 ook al als technisch directeur bij PSV. Na zijn periode in de Eredivisie ging hij naar Tottenham Hotspur, PAOK Saloniki en Chelsea, In 2020 keerde de Deen weer terug in Nederland en werd hij beleidsbepaler bij Feyenoord. Deze zomer werd zijn contract in Rotterdam-Zuid echter ontbonden, maar dat leek vooral te maken te hebben met zijn medische situatie.

Net binnen