Arnesen blij met winteraankopen: "Zo'n speler past bij Feyenoord"

Feyenoord kende een drukke winter, want er werden een hoop nieuwe spelers naar Rotterdam gehaald. Naast Wålemark, Basset en Karim werden twee Nederlanders opgepikt. Hendrix komt over op huurbasis en Sandler versterkt de Rotterdammers transfervrij. Arnesen is te spreken over deze twee versterkingen.

Hendrix wordt gehuurd van Spartak Moskou. De technisch directeur van Feyenoord, Frank Arnesen, is blij dat hij trainer Slot een extra keuze op het middenveld heeft gegeven. "Ik ken Hendrix al sinds zijn twaalfde", zegt de oud-directeur van PSV tegen de NOS. "Hij is een geweldige prof en hij weet hoe het is om voor het kampioenschap te spelen. Buiten zijn grote kwaliteiten als voetballer, is zijn mentaliteit uitstekend. Zo'n speler past bij Feyenoord".

Daarnaast kwam de 24-jarige Sandler transfervrij over. De verdediger werd eerder al verhuurd aan Troyes en Anderlecht, maar daar wist hij niet te slagen. Bij zijn huidige club, Manchester City, is geen perspectief meer. "We kennen zijn verleden", doelt Arnesen op de blessures van Sandler. "Ik ken hem van Anderlecht. Daar heeft hij het een tijdje heel goed gedaan. We willen hem graag helpen en we hopen dat hij ons ook kan helpen. Aan het einde van het seizoen kijken we dan of we met elkaar doorgaan".

Ook interessant