Tragisch nieuws voor Alisson Becker: vader (57) overleden

José Agostinho Becker, vader van Alisson Becker (Liverpool) en Muriel Becker (Fluminense), is verdronken. De oud-doelman werd door politie en brandweer dood aangetroffen na enkele uren vermist te zijn geweest, zo melden Braziliaanse media. 

Becker senior was een fervent duiker en visser. Media stellen dat het nog onduidelijk is hoe hij om het leven is gekomen. De 57-jarige man verdween plotseling, nadat hij een stukje ging zwemmen. Het incident vond plaats in een meer op een terrein van de familie Becker. Die plek bevindt zich in Lavras do Sul, ruim driehonderd kilometer verwijderd van Porto Alegre. 

José Agostinho Becker was een oud-keeper, die zijn beide zoons inspireerde om een professionele loopbaan na te streven. Toen Alisson 13 jaar was, overwoog de familie om een punt achter zijn trainingen bij Internacional te zetten vanwege financiële redenen. Bovendien blonk zijn oudere broer Muriel juist uit, die in de jeugd van o Clube do Povo speelde. Keeperstrainer Daniel Pavan overtuigde de familie er echter van om Alisson door te laten trainen en zo geschiedde. 

Spelerscarrière van Alisson en Muriel

Na 130 wedstrijden voor Internacional vertrok Alisson naar AS Roma. Vervolgens transfereerde de 28-jarige doelman naar Liverpool, waar hij de landstitel en de Champions League won. De carrière van Muriel speelt zich vooral af in eigen land. De zes jaar oudere broer bleef tot 2017 bij Internacional en ging vervolgens in 2019 aan de slag bij Fluminese.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl