Van der Vaart complimenteert smaakmaker bij Ajax: "Hij neemt de hele ploeg op sleeptouw"

Dušan Tadić is 'veruit' de beste speler van de Eredivisie het afgelopen kalenderjaar, volgens Rafael van der Vaart. Daarnaast is hij ook enorm onder de indruk van de Braziliaanse vleugelaanvaller Antony. 

Tadić was het afgelopen jaar enorm belangrijk met zijn doelpunten en assists voor Ajax. Het spreekt de oud-voetballer vooral aan dat de Serviër 'een echte leider' is geworden. "Hij heeft zich ontwikkeld tot een speler die de hele ploeg op sleeptouw neemt. Niet door uitspraken of een grote mond, maar door het op het veld af te dwingen met zijn constante prestaties", zegt Van der Vaart in De Telegraaf. "Hij leeft als een monnik, is super professioneel en is altijd fit! Je moet er heel veel voor over hebben om dat allemaal op te brengen".

De ontwikkeling van Antony is de analist ook niet ontgaan. "Antony heeft zich ontpopt tot de beste voetballer van Ajax in de Champions League", stelt Van der Vaart. "Zijn prestaties in de Champions League zijn echt van een absoluut internationaal topniveau. Hij is enorm snel, technisch perfect, creatief, passeert makkelijk, heeft oog voor ploeggenoten, een steekbal en kan zelf scoren. Hij is echt een kwelgeest voor tegenstanders. Uiteindelijk gaat Antony, denk ik, voor een groot deel bepalen hoever Ajax komt in de Champions League".

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl