Ouders slachtoffer dodelijk ongeval: "Niets van Rai Vloet gehoord"

De ouders van Gio, het jongetje van 4 jaar dat omkwam bij het ongeluk waarbij Heracles-speler Rai Vloet betrokken was, hebben zaterdag hun verhaal gedaan in De Telegraaf.

Bekend was a dat Vloet te veel gedronken had toen hij het ongeluk veroorzaakte, maar nu is ook gebleken dat de voetballer veel harder reed dan de toegestane snelheid van 130 kilometer per uur. Daarover blijkt Vloet niet de waarheid te hebben gesproken. De Telegraaf meldde dat Vloet 200 kilometer per uur had gereden met een te hoog alcoholpromillage.

Het was voor Heracles reden om Vloet per direct te schorsen. Ook zei Rai Vloet eerder dat hij ‘persoonlijk contact heeft gezocht met de familie om persoonlijk medeleven te kunnen betuigen’. Maar dat ontkennen de ouders. 

De vader zegt weinig van medeleven te hebben gemerkt, behalve een brief van de club net na het ongeluk. "Zijn vriend heeft zes keer de politie gebeld om te vragen hoe het met ons ging, maar Vloet niet. Heeft hij gevoel, heeft hij spijt? Met een gevangenisstraf krijgen we Gio niet terug, maar welke straf hij ook krijgt: voor ons is het nooit genoeg.”

Dat Vloet geen wedstrijden meer speelt voor Heracles vinden de ouders een juiste beslissing, zo laten ze weten. "Uit respect naar Gio en ons, de nabestaanden, lijkt ons dat heel gewoon. Wacht tenminste het strafproces af."

Vloet maakt sinds afgelopen donderdag na alle commotie inmiddels geen onderdeel meer uit van de selectie, omdat de ‘rouwgevoelens van de familie van het slachtoffer voorop zouden staan’. 

Valentijn Driessen stelde zelfs dat Heracles Rai Vloet per direct moet ontslaan.

Lees: Alles wat we weten over het dodelijke auto-ongeluk dat Rai Vloet veroorzaakte

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl