Ten Hag komt met blessure-update Ajax: "Of hij erbij is, gaan we morgen zien"

Het is nog onduidelijk wie er donderdagavond onder de lat staat bij Ajax in het Europa League-duel met AS Roma. In het geval dat Maarten Stekelenburg niet fit genoeg is, keept Kjell Scherpen.

"We gaan het afwachten", reageert Ten Hag op de vraag of Stekelenburg fit genoeg is voor de thuiswedstrijd tegen Roma. De oefenmeester verwacht dat de 38-jarige sluitpost hoe dan ook snel terugkeert. "Het is geen probleem op lange termijn. Maar of hij erbij is, dat gaan we morgen zien".

Twijfelgevallen

Perr Schuurs en Sean Klaiber zijn ook twijfelgevallen voor donderdagavond. Schuurs heeft last van zijn knie en traint woensdagmiddag niet mee, terwijl Klaiber vader is geworden. Noussair Mazraoui is nog altijd niet inzetbaar. "Ik hoef niet te puzzelen", aldus Ten Hag.

"We hebben zestien, zeventien goede spelers op dit moment", vervolgt de 51-jarige trainer. "Er vallen er wat weg, maar dan zijn er anderen die dat invullen. Dat maakt niet uit. Of Onana er nou wel of niet is, of Haller er nou wel of niet is..."

TEKST GAAT VERDER ONDER DE AFBEELDING

Hetzelfde geldt voor de zware blessure van Daley Blind, die zijn enkelband heeft gescheurd. "Ondanks dat het ontiegelijk goede spelers zijn, hebben we laten zien dat we met onze selectie niet alleen kunnen winnen. We kunnen ook heel goed kunnen spelen".

"Het wil niet zeggen dat we Blind niet missen, maar we kunnen het opvangen. We hebben in onze selectie ook andere spelers die kwaliteit brengen", aldus Ten Hag. Ajax - AS Roma begint donderdagavond om 21.00 uur.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl